Goya sekä Quatro purjelaudat myyntiin!

Maailmalla arvostusta keränneet huippubrändit nyt saatavilla myös Tampereella!

Francisco Goyan perustamalla purjelautabrändillä on yhteinen historia Quatron kanssa ja nykyisin brändit kulkevat käsi kädessä. Goyan valikoima on laajempi, wave-lautojen lisäksi löytyy laudat freerideen, freeraceen ja aloitteluun. Goyalta löytyy myös laadukkaat purjeet kaikkiin olosuhteisiin. Valikoimasta löytyvät myös mastot, puomit, jatkeet ja mastonjalat. Lisätietoja koko Goyan valikoimasta löydät http://goyawindsurfing.com/ tai ottamalla yhteyttä info@nullamped.fi.

 

Legendaarinen sheippaaja Keith Taboun käsistä lähtevät wave-lautojen sheipit ovat tunnustetusti parasta, mitä maailmalta saa. Parin vuoden ajan Quatro on myös tehnyt SUP-lautoja ja erityisesti aaltoihin sheipatut SUPit ovat saaneet kehuja aaltoveijareilta.

‹ Takaisin

Uutiset

Star leijat myyntiin!!!

Star leijat rantautuvat nyt myös Suomeen! Käy tutustumassa valikoimaan osoitteessa http://starkites.com/ Tsekkaa myös arvostelu täältä…

Lue lisää

Purjelautailukurssit Tampereella!!!

www.purjelauta.fi  Rohkeasti kokeilemaan! Käytössä huippuluokan Goya Surf laudat!!! Lisätietoja kursseista löytyy purjelauta.fi sivustolta!

Lue lisää

Vaude, Arva, sekä Colltex tuotteet nyt meiltä!

Huippulaadukkaat Vaude vaatteet ja varusteet saat nyt Amped.fi:n kautta. Samoin Arvan lumiturvallisuusvälineet sekä Colltex skinit.…

Lue lisää