Purjelautapaketti Carve Ultracore Carbon + NCX

Tuotekuvaus

Carve on helppo ja hauska freeride-lauta. Lauta on muotoiltu tuomaan ajoosi kovaa suorituskykyä vaatimatta sinulta täydellistä ajotekniikkaa.

Ohuepi muotoilu on mahdollistanut lautojen leveämmän profiilin. Carven lisäleveys lisää myös vakautta samalla, kun kapeampi perän muotoilu yhdessä perän alaosan leikkausten kanssa pitää laudan maksiminopeuden korkeana ja kiihtyvyyden nopeana. Perän kannessa on säilytetty kupumaisuus, jotta lauta on mukava ajaa kaikilla jalkalenkkiasemoinneilla.

Carven ulkolinja on pidempi tuoden lautaan pituussuuntaista vakautta ja pehmeämmän siirtymisen plaaniin. Ohuemmat kantit saavat laudan lähtemään tarkemmin jiippiin.

Pohjan nollalinjan rockeri nostaa laudan plaaniin helpon pehmeästi. Hyppää laudalle, nappaa tuuli purjeeseesi ja lähde vauhtiin!

UltraCore-rakenne: Rakenne on maailman kevyin. Laudassa on käytetty Starboardin patentoimaa sandwich-ydinmateriaalia, jossa on jopa 50% aiempaa enemmän mekaanisia ominaisuuksia.

Yksisuuntainen hiilikuitukerros tuo lisää terävyyttä ja jäykkyyttä laudan plaanavaan osaan.

Carbon Innegra-kanttinauha kiertää laudan koko ulkoreunan tehden lautaan jäykän kehyksen ja lisäten kanttien iskunkestävyyttä.

 

Kannen tuplakerroksittaiset, muotoillut Sponge padit lisäävät jalkojen pitoa, vipuvoimaa ja ajomukavuutta.

Pakettiin kuuluu Severne NCX purjeriki. 7.0m² tai 7.5m², 75% masto, alumiini puomi, jatke, kaikki narut ja trapetsi. Kaikki taattua severne laatua!

NCX on tuotettu suorituskykyiseksi purjeeksi ja sellaisena se määritteleekin camberittoman freerace-kategorian! NCX on huomioitu laajalti markkinoiden parhaana camberittomana freeride-purjeena. NCX:lla saavutat todellisen kisa-ajokokemuksen ilman cambereita.

Speksit

Starboard Carve Ultracore Carbon 121/131/141

121 Pituus: 251 cm   Leveys: 75,5 cm

131 Pituus: 252 cm   Leveys: 81 cm

141 Pituus: 251 cm   Leveys: 83,5 cm

 

KAIKKI STARBOARD MALLIT SAATAVILLA KAUTTAMME! SAATAVUUS JA HINTATIEDOT info@nullamped.fi

 

Hinta: 2490 €

sis. alv 24%

Kiinnostuitko tuotteesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
+358 40 765 4520 / info@amped.fi

Tuotteet

Katso myös

2017 STARBOARD GO 1399 €

Purjelautapaketti go windsurfer + synergy 1990 €

Goya masto 70%c Alk. 325.00 €

Katso myös