PURJELAUTAILUKURSSIT TAMPEREELLA jo vuodesta 2016

Helpoin ja hauskin tapa surffata Suomessa!
Sisävesillä purjelautailu on parhaimmillaan yhtä hienoa kuin merelläkin, eikä matka harrastuspaikalle ole yleensä pitkä. Tarjoamme kursseja aloittelijasta kokeneempiin purjelautailijoihin. Koulutamme joka kesä n.50 kurssilaista ja takaamme että jokainen oppii purjelautailun alkeet! Käytössämme on aina uudet ja viimeisintä vuosimallia olevat välineet jotta oppiminen olisi hauskaa ja helppoa. Kursseillemme ovat kaikki tervetulleita taitotasosta riippumatta!

in English:  windsurf.fi

Purjelauta.fi

Kurssit

Aloittelijat

Tällä kurssilla tutustutaan purjelautailun alkeisiin. Ensin käydään läpi turvallisuusvaatimukset ja teoriaa, jonka jälkeen päästään kokeilemaan käytännössä miten purjelauta toimii. Kurssilla tutustutaan välineisiin, sekä opitaan ymmärtämään tuulen suunta ja sen vaikutus purjeeseen ja etenemissuuntaan. Peruskäännökset tulee myös tutuiksi. Kurssilla edetään oppilaan tahtiin. Kunnollisilla välineillä oppiminen on helppoa, nopeaa, sekä turvallista! Kurssi sopii myös niille jotka ovat jo aiemmin kokeilleet purjelautailua, mutta haluavat verestää ehkä jo unohdettuja taitoja. Kurssi järjestetään yksityisopetuksena 1-2 henkilölle.

Jatkokurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu jo hieman edistyneemmille purjelautailijoille. Kun alkeet ovat hallussa niin siirrytään opettelemaan trapetsin käyttöä, jalkalenkkien käyttöä, rantalähtöä, vesilähtöä, plaaniajoa, sekä sujuvaa käännöstä. Kurssilla edetään oppilaan taitojen mukaan. Tämä on erittäin hyödyllinen kurssi, jolla voidaan oikaista parin kesän itseopettelun yritys/erehdys -vaiheet! Kurssi järjestetään yksityisopetuksena 1-2 henkilölle.

Klinikka

Purjelautailuklinikalla hiotaan kokeneempien purjelautailijoiden taidot entistä paremmiksi.
Oppilaan kanssa keskustellaan mitä osa-aluetta hän haluaa kehittää ja keskitytään siihen.

FOIL -kurssi

Uutuus kaudelle 2023!!! Kovan kysynnän ansiosta olemme päättäneet järjestää purjelautafoil alkeiskursseja.
Kurssi pidetään yksityisopetuksena yhdelle oppilaalle kerrallaan. Tavoitteena on saada käsitys siitä miten foililla ajaminen eroaa eväpurjelautailusta ja miten noustaan ilmaan ja laskeudutaan foililla turvallisesti. Pikkuhiljaa edetään lyhyistä lennoista pidempiin matkoihin.

(Lessons also in English)

Amped

Hinnasto

SMARTUM liikunta-ja kulttuurisetelit käy maksuksi SmartumPay sovelluksella!

ePassi on myös hyväksytty maksutapa ePassi sovelluksella!

Peruskurssi: 120 € / Hlö

Kesto noin 2 tuntia. Tarvittaessa pidempäänkin.

Jatkokurssi: 120 € / Hlö

Kesto noin 2 tuntia.

Klinikka: 120 € / Hlö

Kurssin sisältö räätälöidään asiakkaan kanssa. Hinta ja kesto selviää tarkemmin kun otat yhteyttä ja kerrot tarpeesi ja tavoitteesi.
Foil -kurssi: 150 € / Hlö
Kesto noin 2-3 tuntia

Alkeiskurssin käyneillä on mahdollisuus vuokrata aloittelijavälineet ja varusteet hintaan 150€ / 12h   70€ / 6h
Pidemmät tai lyhyemmät ajat hinnoitellaan erikseen. Huomioithan että sinulla tulee olla välineet purjelaudan kuljetukseen! Lisämaksusta tuomme välineet sinulle ja laitamme kaiken valmiiksi.

MAKSUOHJEET  *klik*

Kursseille osallistumiseen vaaditaan uimataito. Pääasiassa pidämme kursseja Tampereella, tuulen suunnasta riippuen joko Pyhäjärvellä tai Näsijärvellä. Kurssipaikka ja ajankohta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Aloittelijalle suositeltava tuulennopeus on n. 3-6 m/s. Tuulensuunnat ja voimakkuudet voit käydä tarkastamassa tästä linkistä *
Kurssin hintaan sisältyy opetuksen sekä välineiden lisäksi märkäpuku, tossut ja kelluntaliivi.

YHTEYSTIEDOT

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy vapaita aikoja! info(@)amped.fi / 0407654520 / whatsapp / tekstiviesti

Amped

Omien välineiden hankinnassa auttaa