Amped.fi

Maksaminen

Kurssimaksut suoritetaan tilille ennen kurssia. Kurssille mukaan kuitti maksusta. Vaihtoehtona on maksaa paikanpäällä käteisellä tasarahalla. SmartumPay, sekä ePassi ovat myös hyväksyttyjä maksuvälineitä.

Maksutiedot:

saaja / receiver: Amped.fi
IBAN: FI47 5293 0920 1707 71               Swift/BIC: OKOYFIHH

Viestikenttään kurssille osallistujan / osallistujien nimet, sekä tieto mistä kurssista on kyse.
Purjelautailun kurssivaihtoehdot ovat: purjelautailun peruskurssi, purjelautailun jatkokurssi, purjelautailun klinikka
Leijahiihdon kurssit: Leijahiihdon alkeiskurssi, leijahiihdon peruskurssi

Toimitusehdot

 1. Varausmaksu tilattaessa tuotteita; Osa tuotteista hankitaan tehtailta tai maahantuojilta tilauskohtaisesti. Yli 500€ hintaisista tuotteista voidaan periä 20% varausmaksu etukäteen. Kalliimmissa tuotteissa voidaan tarkastaa asiakkaan luottokelpoisuus.
 2. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
 3. Tuote, joka löytyy varastosta lähetetään asiakkaalle 1-5 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilattu tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä: info@nullamped.fi tai +358 40 765 4520 (ma-pe 12-18).
 5. Amped.fi ei vastaa mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy amped.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisista syistä johtuen.
 6. Tilauskohtainen toimitustapa ja hinta sovitaan Amped.fi:n ja asiakkaan kesken.
 7. Maksutapana on tilisiirto. Kun suoritus näkyy Amped.fi:n tilillä, tuote tilataan/lähetetään asiakkaalle.
 8. Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä info@nullamped.fi tai +358 40 765 4520 (ma-pe 12-18). Palautuskustannukset maksaa asiakas. Virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta aiheutuneet palautuskustannukset hyvitetään asiakkaalle. Palautuksessa pyydämme ilmoittamaan:
  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.
 9. Reklamaatiot; Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@nullamped.fi
 10. Yhteystiedot
  Amped.fi
  Villilänniemi 5 C 13
  33300 Tampere

Välineiden vuokraus / testilainaus

Vuokrauksesta ja testauksesta saat lisätietoa ottamalla yhteyttä info@nullamped.fi

 

 

Amped.fi