Amped.fi on vuonna 2016 perustettu purjelautailun, sekä telemarklaskettelun välineiden ja varusteiden maahantuontiin sekä jälleenmyyntiin erikoistunut yritys. Yritysmuoto on toiminimi ja kotipaikka Tampere.
Järjestämme myös purjelautailun alkeis, sekä jatkokursseja. Purjelautailukursseista saa lisätietoa www.purjelauta.fi sivustolta.
Suurin osa sivuillamme näkyvistä tuotteista on heti toimitettavissa Tampereelta, mutta tuotteiden saatavuus vaihtelee riippuen valmistajasta, joten ota yhteyttä jos löytyi jotain kiinnostavaa!
Saamme edustamiemme tuotemerkkien kaikkia tuotteita, mutta kaikkea ei tietenkään löydy varastosta. Nämä tuotemerkit ovat:
Fanatic, Duotone, ION, Vaude, Black Diamond, The M-equipment, Nautix, Unifiber, BLKB, sekä Mystic.

Maksaminen / tilaaminen

Kaikki nettisivuillä näkyvät tuotteet tilataan lähettämällä sähköposti osoitteeseen info(@)amped.fi

Kurssimaksut suoritetaan tilille ennen kurssia. Kurssille mukaan kuitti maksusta. Vaihtoehtona on maksaa paikanpäällä käteisellä tasarahalla. SmartumPay, sekä ePassi ovat myös hyväksyttyjä maksuvälineitä.

Maksutiedot:

saaja / receiver: Amped.fi
IBAN: FI47 5293 0920 1707 71               Swift/BIC: OKOYFIHH

Viestikenttään kurssille osallistujan / osallistujien nimet, sekä tieto mistä kurssista on kyse.
Purjelautailun kurssivaihtoehdot ovat: purjelautailun peruskurssi, purjelautailun jatkokurssi, purjelautailun klinikka
Leijahiihdon kurssit: Leijahiihdon alkeiskurssi, leijahiihdon peruskurssi

Toimitusehdot

 1. Varausmaksu tilattaessa tuotteita; Osa tuotteista hankitaan tehtailta tai maahantuojilta tilauskohtaisesti. Yli 500€ hintaisista tuotteista voidaan periä 20% varausmaksu etukäteen. Kalliimmissa tuotteissa voidaan tarkastaa asiakkaan luottokelpoisuus.
 2. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
 3. Tuote, joka löytyy varastosta lähetetään asiakkaalle 1-5 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilattu tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä: info@nullamped.fi tai +358 40 765 4520 (ma-pe 12-18).
 5. Amped.fi ei vastaa mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy amped.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisista syistä johtuen.
 6. Tilauskohtainen toimitustapa ja hinta sovitaan Amped.fi:n ja asiakkaan kesken.
 7. Maksutapana on tilisiirto. Kun suoritus näkyy Amped.fi:n tilillä, tuote tilataan/lähetetään asiakkaalle.
 8. Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä info@nullamped.fi tai +358 40 765 4520 (ma-pe 12-18). Palautuskustannukset maksaa asiakas. Virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta aiheutuneet palautuskustannukset hyvitetään asiakkaalle. Palautuksessa pyydämme ilmoittamaan:
  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.
 9. Reklamaatiot; Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@nullamped.fi
 10. Yhteystiedot
  Amped.fi
  Villilänniemi 5 C 13
  33300 Tampere

Välineiden vuokraus / testilainaus

Vuokrauksesta ja testauksesta saat lisätietoa ottamalla yhteyttä info@nullamped.fi

 

 

Amped.fi