PURJELAUTAILUKURSSIT TAMPEREELLA

Suomessa on 187888 pienempää ja yksi iso syy aloittaa purjelautailu.
Sisävesillä purjelautailu on parhaimmillaan yhtä hienoa kuin merelläkin, eikä matka harrastuspaikalle ole yleensä pitkä. Goya windsurf school on legendaarisen Goya-tuotemerkin virallinen purjelautailukoulu Suomessa. Tarjoamme kursseja aloittelijasta kokeneempiin purjelautailijoihin. Kursseillemme ovat kaikki tervetulleita taitotasosta riippumatta!

Purjelauta.fi

Kurssit

Aloittelijat

Tällä kurssilla tutustutaan purjelautailun alkeisiin oikealla purjelaudalla. Ensin käydään läpi turvallisuusvaatimukset ja teoriaa, jonka jälkeen päästään kokeilemaan käytännössä miten purjelauta toimii. Kurssilla tutustutaan välineisiin, sekä opitaan ymmärtämään tuulen suunta ja sen vaikutus purjeeseen ja etenemissuuntaan. Peruskäännökset tulee myös tutuiksi. Kurssilla edetään oppilaan tahtiin. Kunnollisilla välineillä oppiminen on helppoa, nopeaa, sekä turvallista!

Kurssi sopii myös niille jotka ovat jo aiemmin kokeilleet purjelautailua, mutta haluavat verestää ehkä jo unohdettuja taitoja. Kurssi järjestetään yksityisopetuksena 1-3 henkilölle.

Jatkokurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu jo hieman edistyneemmille purjelautailijoille. Kun alkeet ovat hallussa niin siirrytään opettelemaan trapetsin käyttöä, jalkalenkkien käyttöä, rantalähtöä, vesilähtöä, plaaniajoa, sekä sujuvaa käännöstä. Kurssilla edetään oppilaan taitojen mukaan. Tämä on erittäin hyödyllinen kurssi, jolla voidaan oikaista parin kesän itseopettelun yritys/erehdys -vaiheet! Kurssi järjestetään yksityisopetuksena 1-3 henkilölle.

Klinikka

Purjelautailuklinikalla hiotaan kokeneempien purjelautailijoiden taidot entistä paremmiksi.
Oppilaan kanssa keskustellaan mitä osa-aluetta hän haluaa kehittää ja keskitytään siihen.

Amped

Hinnasto

Peruskurssi: 120 € / Hlö

Kesto noin 2 tuntia. Tarvittaessa pidempäänkin.

Jatkokurssi: 120 € / Hlö

Kesto noin 2 tuntia.

Klinikka: 120 € / Hlö

Kurssin sisältö räätälöidään asiakkaan kanssa. Hinta ja kesto selviää tarkemmin kun otat yhteyttä ja kerrot tarpeesi ja tavoitteesi.

Kurssin käyneillä on mahdollisuus vuokrata välineet hintaan 120€ / 6h
Pidemmät tai lyhyemmät ajat hinnoitellaan erikseen.

MAKSUOHJEET  *klik*

Opetuskalustona toimii huippuluokan Goya laudat sekä rikit. Hyvällä purjelaudalla pääset turvallisesti oppimaan lajin alkeet ja kehittymään harrastajana!

Kursseille osallistumiseen vaaditaan uimataito. Pääasiassa pidämme kursseja Tampereella, tuulen suunnasta riippuen joko Pyhäjärvellä tai Näsijärvellä. Kurssipaikka ja ajankohta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Aloittelijalle suositeltava tuulennopeus on n. 3-6 m/s. Tuulensuunnat ja voimakkuudet voit käydä tarkastamassa tästä linkistä *

YHTEYSTIEDOT

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy vapaita paikkoja! info@nullamped.fi / 0407654520

Amped

Kouluttajat

Mika Koskinen kouluttaa aloittelijoita purjelautailuun, sekä windsuppaukseen.

Samuli Hämäläinen kouluttaa aloittelijoita, sekä kokeneempia surffareita.