Purjelautailukurssit

PURJELAUTA.FI

Aloittelijat

Tällä kurssilla tutustutaan purjelautailun alkeisiin oikealla purjelaudalla. Ensin käydään läpi turvallisuusvaatimukset ja teoriaa, jonka jälkeen päästään kokeilemaan käytännössä miten purjelauta toimii. Kurssilla tutustutaan välineisiin, sekä opitaan ymmärtämään tuulen suunta ja sen vaikutus purjeeseen ja etenemissuuntaan. Peruskäännökset tulee myös tutuiksi. Kurssilla edetään oppilaan tahtiin. Kunnollisilla välineillä oppiminen on helppoa, nopeaa, sekä turvallista!

Kurssi sopii myös niille jotka ovat jo aiemmin kokeilleet purjelautailua, mutta haluavat verestää ehkä jo unohdettuja taitoja. Kurssin hintaan sisältyy lauta sekä riki. Kurssi järjestetään yksityisopetuksena 1-4 henkilölle.

Jatkokurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu jo hieman edistyneemmille purjelautailijoille. Kun alkeet ovat hallussa niin siirrytään opettelemaan trapetsin käyttöä, rantalähtöä, sekä sujuvaa käännöstä. Kurssilla edetään oppilaan taitojen mukaan. Tämä on erittäin hyödyllinen kurssi, jolla voidaan oikaista parin kesän itseopettelun yritys/erehdys -vaiheet! Kurssin hintaan sisältyy lauta sekä riki. Kurssi järjestetään yksityisopetuksena 1-4 henkilölle.

Klinikka

Purjelautailuklinikalla hiotaan kokeneempien purjelautailijoiden taidot entistä paremmiksi.
Oppilaan kanssa keskustellaan mitä osa-aluetta hän haluaa kehittää ja keskitytään siihen.

 

 

HINNASTO

Peruskurssi: 120 € / Hlö

Kesto noin 2-3 tuntia.

Jatkokurssi: 120 € / Hlö

Kesto noin 2-3 tuntia.

Klinikka: 120 € / Hlö

Kurssin sisältö räätälöidään asiakkaan kanssa. Hinta ja kesto selviää tarkemmin kun otat yhteyttä ja kerrot tarpeesi ja tavoitteesi.

HUOM! Kursseille osallistuneille alennukset Goya purjelaudoista sekä tarvikkeista!!!!

Hinta: 120.00 €

sis. alv 24%

Kiinnostuitko tuotteesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
+358 40 765 4520 / info@amped.fi

Tuotteet

Katso myös

Goya surf aloittelijan purjelauta ALK. 1190.00 €

Goya surf aloittelijan purjeriki Alk. 380.00 €

Goya Volar 1350.00 €

Katso myös