Leijahiihtokurssi

Leijahiihdon alkeis- ja jatkokurssit Tampereella

Leijahiihto kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, eikä ihmelaji sopii kaikenikäisille! Leijahiihto on helppo ja mukava tapa viettää aikaa ulkona luonnossa. Leijahiihtoon pääset tutustumaan kursseillamme. Kurssit alkavat heti kun järvien jäät ovat turvallisen kestävät. Lisätietoa ja ilmoittautumiset   www.leijahiihto.fi / info@nullamped.fi

 

ALKEISKURSSI

60 € / Hlö
Kesto noin 1,5 tuntia. Tarvittaessa pidempäänkin.

Tällä kurssilla lähdetään liikkeelle ihan perusasioista, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta leijan lennättämisestä. 1,5 tunnin kurssilla opitaan leijan lennättämisen perusteet sekä tärkeät turvallisuusasiat. Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja on erinomainen keino päästä testaamaan uutta harrastusta! Mukaan tarvitset lämpöiset tuulenpitävät ulkovaatteet ja hansikkaat joilla saa hyvin kiinni leijan ohjauspuomista. Käytössämme on useita eri leijakokoja, joten löydämme joka tuulelle sopivan leijan. Tuulen yläraja alkeiskurssilla on turvallisuussyistä 10 m/s. Alkeiskurssilla keskitytään pääasiassa leijan lennättämiseen, mutta voimme myös kokeilla etenemistä suksilla tai laudalla. (Alkeiskurssi jossa keskitytään pelkästään leijan hallintaan voidaan pitää myös lumettomaan ja jäättömään aikaan, kuten kesällä.)

PERUSKURSSI

120 € / Hlö
Kesto noin 2 tuntia.

Peruskurssilla tutustutaan oikean leijan käyttöön. Tämä on hyvä jatko alkeiskurssille, kunhan hallitset joko sukset tai lumilaudan. Tavoitteena on päästä itsenäisesti liikkeelle ja palata lähtöpisteeseen. Kurssin kesto on n. 2 tuntia, mutta tarvittaessa pidempäänkin. Lisätunteja voidaan jatkaa heti perään tai katsoa uusi aika toisena päivänä. Pukeutuminen ja varusteet samat kuin olisit lähdössä laskettelemaan. Kurssi järjestetään yksityisopetuksena turvallisuussyistä!

Lisätietoja kursseista www.leijahiihto.fi

Hinta: 120 €

sis. alv 24%

Kiinnostuitko tuotteesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
+358 40 765 4520 / info@amped.fi

Tuotteet

Katso myös

Purjelautailukurssit 120.00 €

MEIDJO lisävarusteet

Peter Lynn Lynx v5 Alk. 529.00 €

Katso myös